Visie en missie

Kom! Laten we samen aan jouw toekomst bouwen.

Hiermee willen wij benadrukken dat leren het beste lukt in samenwerking. Leerlingen, leerkrachten en ouders zijn actief betrokken bij het onderwijsleerproces. En dat leren doen we niet zo maar; we richten ons op het verzamelen van alle benodigde bouwstenen voor een mooie toekomst.

De Torenpleinschool is een kleinschalige christelijke basisschool, waar het eenvoudig is elkaar te leren kennen. Onze missie is de leerlingen, binnen de mogelijkheden van de school, zich optimaal te laten ontwikkelen op sociaal, emotioneel en cognitief gebied. Hiermee willen wij de kinderen voldoende bagage meegeven voor een gelukkige toekomst.

Motto