Aanmelden

Wat leuk dat u interesse toont in de Torenpleinschool. Graag laten we u nader kennis maken met de Torenpleinschool. Wij organiseren een aantal keer per jaar informatiemomenten voor nieuwe ouder(s)/verzorger(s). Tijdens het informatiemoment is er ruimte om vragen te stellen.

De informatiemomenten zijn voor het schooljaar 2020-2021 gepland op (onder voorbehoud van evt. corona maatregelen):

-woensdag 7 oktober 2020 (is geannuleerd)

-woensdag 14 oktober 2020, 19:00 uur tot 20:00 uur

-donderdag 29 oktober 2020, 19:00 uur tot 20:00 uur

-woensdag 11 november 2020 (is geannuleerd)

-dinsdag 8 december 2020, 19:00 uur tot 20:00 uur

-woensdag 13 januari 2021

-woensdag 10 maart 2021

-woensdag 19 mei 2021

De informatiemomenten starten om 08:45 uur. Mocht u zich willen opgeven voor een informatiemoment, dan kunt u zich aanmelden door een mail te sturen naar aanmelden@torenpleinschool.nl

Mocht u eerder al vragen hebben dan kunt u ook uw vraag mailen naar aanmelden@torenpleinschool.nl.

Bent u al nieuwsgierig naar de Torenpleinschool en neemt u al graag een kijkje? Bekijk dan het onderstaande filmpje.

Belangstelling

Mocht u na het informatiemoment u kind willen inschrijven op de Torenpleinschool, dan kunt u ervoor kiezen om een belangstellingsformulier in te vullen. Wij vinden het belangrijk voor uw kind, voor u en voor ons dat u vertrouwen heeft in de manier van werken op de Torenpleinschool. Een belangstelingformulier invullen kan vanaf de geboorte tot aan de derde verjaardag van uw kind. Het is tevens belangrijk om te weten dat het invullen van een belangstellingsformulier geen recht geeft op een plek op de Torenpleinschool.

Aanmelding

Wanneer uw kind drie jaar is, zullen wij contact met u opnemen, indien er plek is bespreken we met u of de belangstelling omgezet mag worden naar een definitieve aanmelding. Per kwartaal kunnen wij 14 à 15 leerlingen aannemen. Aan het begin van het kwartaal informeren wij u, of wij plek hebben voor uw kind.

Voorbereiding op de eerste schooldag

Wanneer uw kind 3,5 jaar is, sturen wij u een intakeformulier toe. Vervolgens zullen wij twee maanden voor start contact met u opnemen, om een kennismakingsgesprek in te plannen met de leerkracht. Tijdens dit gesprek delen wij praktische informatie en willen wij graag kennis maken met uw kind, ook zullen er wenafspraken gemaakt worden.

Inschrijven zij-instromers

Mocht uw kind al op een andere school zitten en u maakt de keus om een overplaatsing te doen, dan kunt u telefonisch contact opnemen met de desbetreffende intern begeleider:

Voor groep 1 t/m 3 is dit Heleen Overwater (aanwezig op woensdag en donderdag)

Voor groep 4 t/m 8 is dit Thea van Noort (aanwezig op maandag, dinsdag en woensdag)

Wanneer wij plek hebben, zullen wij met u in gesprek gaan over de procedure van een eventuele plaatsing van uw kind. Wij vinden het als school belangrijk om aan de onderwijsbehoefte te voldoen van uw kind. Daarom nemen wij altijd contact op met de huidige school van uw kind. De directeur en intern begeleider zullen hierop een besluit nemen.

Ingevulde belangstelingsformulieren en/of aanmeldformulieren kunt u getekend afgeven op school, mailen naar aanmelden@torenpleinschool.nl óf opsturen naar ons postadres:

Torenpleinschool

3450 AC Vleuten