Aanmelden

Wat leuk dat u interesse toont in de Torenpleinschool. Graag laten we u nader kennis maken met de Torenpleinschool. Wij organiseren maandelijks een informatiemoment voor nieuwe ouders/verzorgers. Tijdens het informatiemoment is er ruimte om vragen te stellen.

In verband met de huidige situatie (coronavirus) zijn er dit schooljaar geen informatiemomenten meer. Aan het begin van het nieuwe schooljaar zullen wij de informatiemomenten communiceren via onze website. U kunt zich dan voor één van deze informatiemomenten aanmelden, door te mailen naar aanmelden@torenpleinschool.nl

Mocht u eerder al vragen hebben dan kunt u uw vraag mailen naar aanmelden@torenpleinschool.nl.

Bent u al nieuwsgierig naar de Torenpleinschool en neemt u al graag een kijkje? Bekijk dan het onderstaande filmpje.

Wij hopen u in het nieuwe schooljaar weer te mogen ontvangen. Tot dan!

Inschrijven

Mocht u na het informatiemoment u kind willen inschrijven op de Torenpleinschool, dan kunt u ervoor kiezen om een vooraanmelding te doen. Wanneer uw kind drie jaar is, zullen wij contact met u opnemen, indien er plek is bespreken we met u of de vooraanmelding omgezet mag worden naar een definitieve aanmelding. Om de aanmelding definitief te kunnen maken, vult u een aanmeldformulier in.

Wanneer uw kind 3,5 jaar is, sturen wij u een intakeformulier toe. Vervolgens zullen wij twee maanden voor start contact met u opnemen, om een kennismakingsgesprek in te plannen met de leerkracht. Tijdens dit gesprek delen wij praktische informatie en willen wij graag kennis maken met uw kind, ook zullen er wenafspraken gemaakt worden.

Wij vinden het belangrijk voor uw kind, voor u en voor ons dat u vertrouwen heeft in de manier van werken op de Torenpleinschool. Dit is de reden dat u enkel een vooraanmelding kunt doen als u een informatiemoment heeft bijgewoond.

Inschrijven zij-instromers

Mocht uw kind al op een andere school zitten en u maakt de keus om een overplaatsing te doen, dan kunt u telefonisch contact opnemen met de desbetreffende intern begeleider:

Voor groep 1 t/m 3 is dit Heleen Overwater (aanwezig op woensdag en donderdag)

Voor groep 4 t/m 8 is dit Thea van Noort (aanwezig op maandag, dinsdag en woensdag)

Wanneer wij plek hebben, zullen wij met u in gesprek gaan over de procedure van een eventuele plaatsing van uw kind. Wij vinden het als school belangrijk om aan de onderwijsbehoefte te voldoen van uw kind. Daarom nemen wij altijd contact op met de huidige school van uw kind[LS1] . De directeur en intern begeleider zullen hierop een besluit nemen.

Ingevulde (voor)aanmeldformulieren kunt u getekend afgeven op school, mailen naar aanmelden@torenpleinschool.nl óf opsturen naar ons postadres:

Torenpleinschool

3450 AC Vleuten