Aanmelden

Wat leuk dat u interesse toont in de Torenpleinschool. Graag laten we u nader kennis maken met de Torenpleinschool. Wij organiseren maandelijks een informatiemoment voor nieuwe ouders/verzorgers. Tijdens het informatiemoment is er ruimte om vragen te stellen.

De volgende informatiemomenten staan gepland op:

• woensdag 5 februari, van 08:45 uur tot 09:45 uur.
  • woensdag 4 maart, van 08:45 uur tot 09:45 uur.
  • woensdag 13 mei, van 08:45 uur tot 09:45 uur.
  • woensdag 24 juni. Van 08:45 uur tot 09:45 uur.

Mocht u eerder een kijkje willen nemen in de school, laat dit ons dan weten via onderstaand mailadres.

Om u op te geven kunt u een mail sturen naar: aanmelden apestaart torenpleinschool punt nl

Inschrijven

Mocht u na het informatiemoment u kind willen inschrijven op de Torenpleinschool, dan kunt u ervoor kiezen om een vooraanmelding te doen. Wanneer uw kind drie jaar is, zullen wij contact met u opnemen, indien er plek is bespreken we met u of de vooraanmelding omgezet mag worden naar een definitieve aanmelding. Om de aanmelding definitief te kunnen maken, vult u een aanmeldformulier in.

Wanneer uw kind 3,5 jaar is, sturen wij u een intakeformulier toe. Vervolgens zullen wij twee maanden voor start contact met u opnemen, om een kennismakingsgesprek in te plannen met de leerkracht. Tijdens dit gesprek willen wij graag kennis maken met uw kind, ook zullen er wenafspraken gemaakt worden.

Wij vinden het belangrijk voor uw kind, voor u en voor ons dat u vertrouwen heeft in de manier van werken op de Torenpleinschool. Dit is de reden dat u enkel een vooraanmelding kunt doen als u een informatiemoment heeft bijgewoond.

Inschrijven zij-instromers

Mocht uw kind al op een andere school zitten en u maakt de keus om een overplaatsing te doen, dan kunt u telefonisch contact opnemen met de desbetreffende intern begeleider:

Voor groep 1 t/m 3 is dit Heleen Overwater (aanwezig op woensdag en donderdag)

Voor groep 4 t/m 8 is dit Thea van Noort (aanwezig op maandag, dinsdag en woensdag)

Wanneer wij plek hebben, zullen wij met u in gesprek gaan over de procedure van een eventuele plaatsing van uw kind. Wij vinden het als school belangrijk om aan de onderwijsbehoefte te voldoen van uw kind. Daarom nemen wij altijd contact op met de huidige school van het kind. De directeur en intern begeleider zullen hierop een besluit nemen.

Ingevulde (voor)aanmeldformulieren kunt u getekend afgeven op school, mailen naar aanmelden@torenpleinschool.nl óf opsturen naar ons postadres:

Torenpleinschool

3450 AC Vleuten