Groep 8B

Welkom in groep 8B van meester Frank!

De groepsinformatie van onze groep kunt u downloaden via deze link.

Melanie Severs
Posters hartenhuizen; stichting Het vergeten kind

hartenhuis

Ze zullen u vast niet ontgaan zijn, de hartenhuis posters.

Deze posters horen bij een campagne van stichting Het Vergeten Kind.

Wat houdt de campagne in?

Er zijn duizenden kinderen in Nederland die niet meer thuis kunnen wonen. Nadat ze uit huis zijn geplaatst worden ze telkens doorverhuisd van opvang naar opvang. Zo kunnen ze onmogelijk herstellen van emotionele of fysieke klappen. Dit moet stoppen! U kunt de petitie tekenen op  https://www.hetvergetenkind.nl/ Uw stem draagt bij aan het doel zoveel mogelijk handtekeningen te verzamelen. Daarmee worden krachten gebundeld om een luide stem te laten horen richting politici en beleidsmakers. Zodat straks ieder kind een liefdevol thuis heeft waar het mag blijven.

Ruben van Vliet
Voedselbank

Wij willen jullie allemaal bedanken, ook namens de voedselbank, voor jullie bijdrage.

Maarten van den Akerboom
De creamiddagen zijn begonnen!

Vandaag is de eerste ronde creamiddagen van start gegaan voor groep 5 t/m 8. Dankzij veel ouderhulp kunnen we de komende vier weken maar liefst 15 verschillende onderdelen aanbieden! Er is hard gewerkt en een mooie start gemaakt bij alle onderdelen. Volgende week worden de creaties afgemaakt, om de week daarop met iets nieuws te starten. Op de foto's is een kleine impressie van wat onderdelen te zien.