Welkom in groep 6 van juf Marleen en juf ...!

Marleen de Vos - Boelhouwer
Bezoek aan de Torenpleinkerk

Groep 6 mocht een kijkje nemen in de buurkerk. Dominee Idelette Otten nam ons mee. Vooraf hadden we in de klas vragen bedacht. Deze gingen over de kerk, het gebouw, hoe oud deze is etc. Eigenlijk is de kerk door de eeuwen heen steeds veranderd. De toren staat pas sinds de jaren '70 vast aan de kerk. Ook heeft ze veel verteld over gebruiken in de kerk en waarom dat zo gaat. Daarnaast vertelde ze over haar werk als predikant. Ze vindt het erg belangrijk om mensen te ontmoeten en elkaars leven te delen, daarnaast vindt ze het heerlijk dat ze geen baas heeft ;-).

Veel kinderen stelden ook allerlei vragen. Vooral de 'kerker' vonden ze interessant.

Juf Isabel en ik hebben foto's gemaakt om met ons mee te kijken!

juf Marleen.

Gepubliceerd in 'Blog van 6'

Maarten van den Akerboom
Lichterlaaie!
De groepen 5 en 6 zijn vrijdagmiddag naar de voorstelling Lichterlaaie geweest. Een voorstel over brandweermannen vol muziek en grappen. Wij hebben genoten!

Gepubliceerd in 'Blog van 5'

Melanie Severs
Opening project

Gisteren was de opening van het schoolbrede project wat dit jaar zal gaan over techniek.

Tijdens de opening heeft professor Ruben een aantal proefjes laten zien. Het zag er spectaculair uit en was soms best even spannend!

Ook was er een quiz waarin vragen werden gesteld die terug gaan komen komende weken in verschillende groepen.

Op dinsdag 24 april bent u uitgenodigd om alle resultaten te komen bekijken tussen 19.00 en 20.00 uur.

De projectcommissie wenst alle kinderen, juffen en meesters veel plezier toe de komende weken!

Gepubliceerd in 'Blog van 1/2A'

Maartje Vissers
foto's muziekles
Meester Bert laat de kinderen ervaren hoe het is om op een trompet te spelen.

Gepubliceerd in 'Blog van 6'