Welkom in groep 5B van meester Maarten!

Meester Sander op bezoek
Vandaag is meester Sander langsgekomen om te vertellen over zijn reis naar Oeganda. Hij vertelde veel over het leven daar en liet ook een heleboel foto's zien.

Schoolreisje Even Buiten
Wij gingen vandaag naar Even Buiten in Zeewolde. Hier hebben wij verschillende activiteiten gedaan. Kattenpult maken, klimmen en tokkelen, vuur maken en broodjes bakken, boogschieten en buks schieten. En als laatste de hindernisbaan. Ondanks de regen, hebben we het gezellig gehad met elkaar. En we hebben genoten van de mooie natuur!

Foto's Letterfestival

Op woensdag 6 juni was het Letterfestival op de Torenpleinschool. Met de hele school werd een dansvoorstelling gemaakt rondom het thema letters en lezen.

Wij hadden als thema 'de sprookjes van 1001 nacht'. Met acrobatische toeren maakten wij deze prachtige verhalen zichtbaar. In de Mediagalerij zijn de foto's te vinden van ons deel van de voorstelling.

Lichterlaaie!
De groepen 5 en 6 zijn vrijdagmiddag naar de voorstelling Lichterlaaie geweest. Een voorstel over brandweermannen vol muziek en grappen. Wij hebben genoten!

Melanie Severs
Opening project

Gisteren was de opening van het schoolbrede project wat dit jaar zal gaan over techniek.

Tijdens de opening heeft professor Ruben een aantal proefjes laten zien. Het zag er spectaculair uit en was soms best even spannend!

Ook was er een quiz waarin vragen werden gesteld die terug gaan komen komende weken in verschillende groepen.

Op dinsdag 24 april bent u uitgenodigd om alle resultaten te komen bekijken tussen 19.00 en 20.00 uur.

De projectcommissie wenst alle kinderen, juffen en meesters veel plezier toe de komende weken!

Gepubliceerd in 'Blog van 1/2A'