Groep 1/2D

Welkom in groep 1/2D, de giraffenklas van juf Ilse en juf Miranda!

Super bellen!
In het kader van ons schoolproject hebben wij afgelopen maandag en dinsdag proefjes gedaan met water. Ook hebben wij, met 8 kopjes water, 1 kopje afwasmiddel en 4 theelepels glycerine, sop gemaakt voor super bellen. Dat was een groot succes. Met hele grote breipennen en touw en dit supersop konden we buiten genieten van deze gigantische bellen. Een hele klus om de bellen goed op de foto te krijgen. Gelukkig zijn er wel wat foto's gelukt.

Melanie Severs
Opening project

Gisteren was de opening van het schoolbrede project wat dit jaar zal gaan over techniek.

Tijdens de opening heeft professor Ruben een aantal proefjes laten zien. Het zag er spectaculair uit en was soms best even spannend!

Ook was er een quiz waarin vragen werden gesteld die terug gaan komen komende weken in verschillende groepen.

Op dinsdag 24 april bent u uitgenodigd om alle resultaten te komen bekijken tussen 19.00 en 20.00 uur.

De projectcommissie wenst alle kinderen, juffen en meesters veel plezier toe de komende weken!

Gepubliceerd in 'Blog van 1/2A'

Sssssttttt....de tijger slaapt.
Vanwege de voorleesdagen staat het boek " sssstt...de tijger slaapt" centraal. Onze poppenhoek is speciaal ingericht voor de slapende tijger, die uiteindelijk iedere keer weer na zijn slaapje wakker wordt om zijn verjaardag te vieren met ons. Van Floran' s broer hebben we een hele echte en grote tijger te leen. Deze tijger kan gewoon niet wachten tot morgen❤

Voorleesmiddag
Vandaag was het voorleesmiddag bij ons in de klas. Alle papa's en mama's hadden hun lievelings voorleesboek meegenomen. Hieronder foto's van deze middag.

Muur van trots❤
Gisteren en vandaag zijn wij bezig geweest met de muur van trots in onze klas. Wij zijn trots op wie wij zijn......Wij hebben gisteren een spel gedaan. Alle kinderen hebben aan elkaar verteld waar ze trots op zijn. Wat ze knap vinden van zichzelf. Daarna heb ik van ieder kind apart een foto gemaakt. Deze foto's hebben wij vandaag versierd met mooie tekeningen. Het resultaat hangt in de klas. Niet alle foto's en tekeningen zijn klaar..... Helaas waren Daan en Sem niet op school omdat zij ziek waren, dat gaan we volgende week doen. Beterschap van ons allemaal Sem en Daan!!!