Brood en Spelen

Sportieve buitenschoolse opvang bij  V.V. de Meern en Mixed Hockey Club Fletiomare

Brood & Spelen Kinderopvang verzorgt voor onze school de buitenschoolse opvang (BSO).  Na elke vakantie is er een nieuw programma gericht op de verschillende leeftijdscategorieën en activiteitengebieden. Hiermee biedt Brood & Spelen meer dan alleen opvang, door onze persoonlijke aanpak en de afwisselende activiteiten op het gebied van In- & Outdoor, Sport- & Spel, Kunst- & Cultuur en Kleuters. De pedagogisch medewerkers werken samen met andere professionals om een gevarieerd en uitdagend programma aan te bieden. Ze organiseren bijvoorbeeld beroepenweken met echte agenten en brandweermannen en activiteiten als theaterworkshops, judo clinics, streetdance, koken met kinderen, het verkennen van de natuur en nog heel veel meer avontuurlijks.

De focus van onze BSO’s in Leidsche Rijn ligt voornamelijk op sport. Een kleine greep uit ons aanbod van de afgelopen jaren: capoeira, rugby, volleybal, fitkids, yoga, bewegen op muziek, badminton, knotshockey, tafeltennis, basketbal, voetbal, circus, atletiek, frisbee, aerobics, bootcamp, squash, turnen.

Meer informatie over openingstijdens en tarieven vindt u op de website van Brood & Spelen www.broodspelen.nl

Aanmelden
Om gebruik te kunnen maken van de buitenschoolse opvang kunt u uw kind(eren) aanmelden via het portaal van Brood & Spelen via de website www.broodspelen.nl/aanmelden. Ook wanneer u verhuist of als er andere wijzigingen zijn dan kunt u deze mutatie doorgeven via het portaal www.mijnbroodspelen.nl. Houdt u bij het opzeggen van de buitenschoolse opvang rekening met een opzegtermijn van 1 maand?

Facturatie van de BSO vindt plaats vanuit het hoofdkantoor te Diemen. Het kantoor is telefonisch bereikbaar op alle werkdagen tussen 9.00 uur en 17.00 uur op het nummer 020 - 6621102 of via planning@broodspelen.nl.

De locatiecoördinator is de contactpersoon tussen kinderen, ouders, schoolteam, kantoor en clustermanager en voor alle dagelijkse praktische zaken bereikbaar. U kunt de locatiecoördinator bereiken via telefoonnummer 06-57995531 en per e-mail via sportplanning@broodspelen.nl

Over Brood & Spelen Kinderopvang

Brood & Spelen verzorgt de kinderopvang voor onze school. Brood & Spelen is een landelijke actieve organisatie met een eigentijdse kijk op kinderopvang. Zij verzorgen tussenschoolse-, buitenschoolse- en kinderdagopvang voor kinderen, vanaf hun geboorte tot ze naar de middelbare school gaan. Zij zijn betrokken bij het kind, de ouders, de school, verenigingen en de wijken om zich heen. Door een persoonlijke aanpak en afwisselende activiteiten op het gebied van In- en Outdoor, Sport en Spel, Kunst en Cultuur en het jonge kind biedt Brood & Spelen meer dan alleen opvang.

Gerealiseerd door het OS-Scholenpakket - Uw school online