Sport BSO Partou

Sport-BSO Partou Componistenlaan 1

Bij sport-BSO Partou Componistenlaan staat sport en spel centraal. Wij zijn gelegen in Vleuten op sportpark De Vryheit (DESTO) en bij het scoutinggebouw De Ridderhof, beide aan de Componistenlaan.

Er zijn vele speelmogelijkheden zowel buiten als binnen.Sport en spel staat centraal in ons activiteitenaanbod, maar natuurlijk is er ook genoeg ruimte om lekker vrij te spelen, bouwen, knutselen, lezen, etc. Wij stimuleren sport, maar niets moet.

Iedere maand zijn er speciale workshops en lessenreeksen voor alle kinderen (gratis).

De pedagogisch medewerkers halen kinderen op met eigen busjes met stoelverhogers of op de fiets (ligt aan de leeftijd van uw kind).

U kunt bij ons vaste dagen afnemen in schoolweken of in vakanties.Daarnaast bestaat de mogelijkheid tot incidentele opvang. Dit kan ook als u geen klant bij ons bent en af en toe opvang nodig hebt (bijvoorbeeld op een studiedag). Ons formulier voor incidentele opvang wordt ook erkend door de belastingdienst m.b.t. de tegemoetkoming in de kosten.

Meer weten? Kijk op www.partou.nl/componistenlaan1 of bel met:

Vestigingsmanager Bj√∂rn Lamet 06 52 75 76 25

Of het team van Partou Componistenlaan 1 via 06 13 70 65 48