M.i.v. schooljaar 2010-2011 is de overblijf weer in eigen beheer.

Er is voor elke overblijfgroep één vaste overblijfouder. Dit hoeft niet op alle dagen dezelfde ouder te zijn. Daarnaast, afhankelijk van de grootte van de groep, zijn er één of meerdere overige ouders ingeroosterd op de dagen die zij opgegeven hebben.

De overblijf wordt vooruit betaald, d.m.v. een abonnement of strippenkaart. Betaling contant aan het einde van het schooljaar voor het nieuwe schooljaar. Vervanging van volle strippenkaarten kunt u kopen bij de directeur.

Voor kinderen die in de loop van het schooljaar op school komen kunnen de ouders het abonnement of de strippenkaart bij de directeur aanschaffen.

Bij downloads vindt u het door de MR goedgekeurde overblijfreglement.

Ook bij downloads  vindt u het rooster van de ouders die 5x per jaar overblijven.

Voor ouders die tussentijds een abonnement af willen sluiten staat er bij de downloads een tussentijdse tarievenlijst.

Gerealiseerd door het OS-Scholenpakket - Uw school online