De procedure voor aanmelding van nieuwe leerlingen is als volgt:

Instroom 4-jarigen en oudere leerlingen bij verhuizing:
- u maakt een afspraak voor een intakegesprek en een rondleiding
- n.a.v. dit gesprek besluit u of u uw kind bij ons wilt inschrijven
- u levert het ingevulde aanmeldingsformulier in op school
- u krijgt een bevestiging van inschrijving

Instroom leerlingen van een andere basisschool in Vleuten:
- u maakt een afspraak voor een intakegesprek en een rondleiding
- als u uw kind bij ons wilt inschrijven nemen wij contact op met de huidige school
- als blijkt, dat beide scholen van mening zijn dat een overstap in het belang van het kind
  is, en de leerling past binnen de groep, wordt de leerling geplaatst
- u levert het ingevulde aanmeldingsformulier in op school
- u krijgt een bevestiging van inschrijving

Al geruime tijd kampen we met ruimtegebrek. Daardoor zijn we genoodzaakt om met wachtlijsten te werken. Per schooljaar kunnen er maximaal 30 kinderen instromen.

Doordat we een extra groep kunnen laten instromen met kinderen geboren in januari t/m november 2013 en 2015, is er voor deze kinderen geen wachtlijst meer en is ook de postcode niet van belang.

Kinderen geboren in 2014 kunnen definitief niet meer worden geplaats en de wachtlijst voor deze kinderen is opgeheven.

Voor kinderen geboren in 2016 is er inmiddels wel een wachtlijst.

Kinderen die geboren zijn in 2017 kunt u inschrijven als u binnen ons postcodegebied (3451) woont. Kinderen met andere postcodes gaan altijd eerst op de wachtlijst.

U kunt een afspraak maken voor een intakegesprek als uw kind geboren is in 2013 of 2015. Geboren in 2017 alleen als u binnen ons postcodegebied (3451) woont.

Wilt u op de wachtlijst? Mail dan de naam, geboortedatum, uw adres en telefoonnummer naar directie@torenpleinschool.nl. Uw kind wordt dan op de wachtlijst geplaatst.

Kinderen uit ons postcodegebied (3451) hebben op de wachtlijst voorrang op kinderen uit andere wijken.

Gerealiseerd door het OS-Scholenpakket - Uw school online